Vi er så stolte over å få presentere en helt ny kategori hos Woroom.no i tillegg til en ny leverandør. Nå finner du nemlig smykker hos oss fra den danske designeren Pernille Corydon, og i løpet av April vil vi lansere klokker fra det norske merket Harper & Brooks. Bare å glede seg!!

Pernille er en dansk smykkedesigner som har siden oppstart i 2007 skapt enkle og minimalistiske smykker i skandinavisk stil. Når du bærer et smykke fra Pernille Corydon, så bærer du på små, spesielle opplevelser, som du ønsker å holde fast og bli minnet på i hverdagen. Hver smykkeserie har en egen historie og inspirasjon fra verden og steder Pernille har besøkt og latt seg inspirere av.

Her er noen av våre favoritter fra Pernille som du nå finner i nettbutikken. Se alle smykkene fra Pernille Corydon her. 

Double Plain armbånd i gullDouble Plain armbånd i sølvSilhouette Ring gull – Open Coin ring gullWaterfall Halskjede gullCoin Halskjede gullHorizon Creoles Øredobber

 

Share: