Design, kvalitet og nisjeprodukter er noe som står Woroom sitt hjerte nært. Alt i butikken vår er håndplukket og nøye utvalgt, men smykkene våre? De er ekstra spesielle.

Smykkene på bildet over er ifra ei enestående smykkedesigner fra Danmark, Pernille Corydon. Alle smykkene hennes er i ekte sølv eller forgylt sølv. Enestående kvalitet! Vi simpelthen elsker bredden i designet hennes og forelsker oss i smykkene hennes gang på gang.

Dansk design troner høyt på interiør fronten, men vi ser at de til stadighet imponerer med både kles og smykkedesign. Kombinasjonen av Pernilles håndverk og øye for detaljer gjør at alle smykkene føles som one of a kind. Vi har et stort utvalg av smykkene hennes i butikken og selvfølgelig i nettbutikken. Se bare her!

Ps! Den nydelige tekannen på bildet kommer straks ut for salg på nett, kom inn i butikken igår, følg med på nyhetssiden vår for oppdatering:) Sjekk ut nyhetskategorien vår her!

/Shilan

 

Share: