Endelig går vi mot varmere tider! Solen viser sitt sanne jeg og minner oss atter engang på at mørketiden ikke varer for evig. Vi har fått inn et nydelig utvalg av utemøbler fra Bruka Design, de på bildet er i sertifisert teak og bordet kan klappes lett sammen og pakkes i ett medfølgende bærenett.

Her er det utemøbler av høy kvalitet som utmerker seg på design, bærekraftig produksjon og ikke minst, komfort. Ingen ubehagelige trestoler her, setet og rygg er bevegelige og former seg etter deg når du sitter. Her snakker vi seriøs komfort!

 

Møblene ligger allerede ute i nettbutikken, men vi har begrenset varelager så her gjelder det å være tidlig ute! Sjekk ut stolen her, det lille bordet og den superfine krakken.

 

Og dere! Se på denne 2-seteren. Den er helt fantastisk god å sitte i og kan lenes langt bak – så denne er bygd for hygge. Trykk bare her!

Se bare hvor Ronja hygger seg, lukker øynene og later som om det er 17 mai og varmegrader ute:)

Vi leverer raskere enn lynet, nesten. Ok, kanskje ikke helt, men absolutt så fort vi kan!

I løpet av de neste dagene kommer det ut mange flere møbler som er bestillingsvarer, trykk her for å komme til nyhetssiden vår og ta kontakt eller bestill via nettbutikken så ordner vi alt hva ditt hjerte og/eller uteplass måtte begjære!

Share: