Endelig kan vi meddele at det fantastiske Nella Vita serviset laget av Aina Sollie Steen, er på vei til oss! Vi har telt dager og gledet oss så lenge. La oss vise og fortelle dere hvorfor:

Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. I år har hun vært veldig populær på programmet Sommerhytta. Aina, ja vi er så glade i henne at vi simpelthen bare kaller henne Aina, er ei av de dyktigste designerne vi vet om. Vi har fra før av en rekke av hennes puter i butikk, men dette serviset har vært savnet lenge.

Aina selv sier: – Nella vita betyr i livet på italiensk. Jeg har et nært forhold til Italia, og nyter å tilbringe så mye tid som mulig på familiestedet vårt der jeg forsøker å ta livet med ro og dele tid med andre, sier Aina. I en travel hverdag jobber jeg med å være mer tilstede i mitt eget liv og ønsker med dette serviset å bidra til verdifulle stunder med venner og familie til både hverdag og fest.

Med dette serviset kombinerer Aina delikat og robust design på en og samme tid. Håndlagde fat som har et linklede trykket ned i keramikken før den tørker – det gir et unikt utseende og en tekstur ulikt noe annet vi tidligere har sett.

Nella Vita Stoneware er produsert i Italia. Serien finnes med hvit og svart glasur. Middagstallerken, frokosttallerken, pizzatallerken, pastatallerken, suppeskål og en liten olivenskål. Fem ulike fat der et av dem er et rektangulært antipastifat som er hele 43 cm lang. I tillegg kommer også et stort, rundt serveringsfat og en stor bakebolle.

Innen kort tid får vi alle disse lekre godsakene inn hos oss, dette skal vi selvfølgelig dele med dere! Vi holder dere oppdatert på Facebook og Instagram så fort vi har det i butikk! I mellomtiden får vi nøye oss med disse lekre bildene…

 

Og du! Om du kjenner at du ikke klarer å vente på dette serviset, har vi mange andre godbiter i nettbutikken – og sender som alltid over hele landet! Trykk her for å komme rett til utvalget vårt..

 

Share: