Det er mange som ikke vet at vi er 1 av 10 sertifiserte Sjöstrand Coffee Concept selgere i Norge. Dette er noe vi er enormt stolte over – det er nemlig slik at denne kaffemaskinen er one of a kind! Sjöstrand Coffee Concept grunnidé er å selge kaffemaskiner i et tidløst design som skal vare lenge. De er heller ikke redd for å satse på bærekraftig kaffedrikking og er en av få som presenterer komposterbare kaffekapsler med 100 % økologisk kaffe. Maskinen er et rent smykke interiørmessig og serverer de deiligste kopper kaffe. Den er også kompatibel med Nespresso kapsler. Se hele utvalget av kapler her!

Ofte har man forskjellige maskiner stående på kjøkkenbenken av rent praktiske årsaker – med denne kaffemaskinen behøver du ikke lenger velge imellom estetikk og praktikk. Stilrent design, kompakt størrelse og et luksuriøst utseende er noen av kaffemaskinens fremste egenskaper, men ingen av dem topper det viktigste: at den lager eksepsjonelt lekker kaffe.

Vi er så utrolig glade for å nå kunne tilby dere verdens fineste kaffemaskin med 30% avslag! I en begrenset periode kjører vi nå superkampanje på maskinen – dette er et knalltilbud! Ikke gå glipp av sjansen til å lage deg ekte café style kaffe i komforten av ditt eget hjem. Trykk her for å komme rett til nettbutikken! 

Sjöstrand Coffee Concept leverer ikke bare smykket på bildet over og kaffekapsler – de leverer til og med en presskanne og melkesteamer i samme serie. Den ene finere enn den andre! Her er det så mye fint å velge imellom og det beste er at alt passer så fint på kjøkkenbenken. Du trenger ikke lenger rydde bort alt på benken, la det heller være et statement og bruk dem som en del av interiørstylingen! Trykke bare her for å se hele utvalget i nettbutikken! 

 

Share: