Det er med stor glede vi tar imot Nella Vita Stoneware til Woroom.no og butikken vår på Nerstranda. Vi har ventet i månedsvis og endelig ankom de på mandag. Og dere? La meg bare si med engang; dette er uten tvil det lekreste, mest delikate og fantastiske håndverket vi har sett på lenge. Enestående glasering som gjør at serviset tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kan til og med varmes i ovnen! Trykk her for å komme til hele utvalget!

Serviset kommer i både sort og hvitt – i alle farger og fasonger. Vi snakker pizzafat, middagstallerkener, pastafat,  olivenskåler og!! Verdens fineste bakebolle med en bredde på hele 40 cm! Ikke la dere lure av navnet, denne er like fin til frukt som oppbevaring av poteter! SHOP HER

Vi syns det er vanskelig å velge en favoritt farge, men hvorfor velge? Sort & hvitt passer så fint sammen! Her kan man faktisk få i pose og sekk – mix & match. Se hele utvalget her!

Husk at vi sender over hele landet og har alt i butikken vår på Nerstranda! Sjekk ut www.woroom.no 

 

Share: