Sommerens nyheter renner inn i butikken og alle hjerter gleder seg. Tenk koraller, bølger, glasert keramikk, glass og freshe farge – gang det så med 10, der havner By On sin nye kolleksjon! Shop og se alle nyhetene våre her! 

Muligens verdens søteste vase. Dus keramikk med sorte prikker som virkelig setter et varmt preg på interiøret. Kan kjøpes her.

Denne dere, denne fantastiske skulpturen/kunststykke/ vasen er min absolutte favoritt blant alle nyhetene! Har du sett noe så fint før? Tydelig inspirert av korallrev, bølger og det maritime – samtidig som den ser ut som et eksklusivt samleobjekt. Se den her!

Denne vasen med striper ser litt ut som den høye storebroren til vasen med prikkene. De går godt ihop og gjør seg like fint med eller uten blomster i. Denne finner du her.

Artisjokkskålen på bildet har tatt oss med storm! Genial oppbevaring til kaffekapsler, filterkaffe, havregryn, sukker – ja det meste egentlig. Ekstra lekker blir den stående framme på kjøkkenbenken! Du finner den her.

Fineste hvite keramikkpotten gjør seg like bra uten blomster i! Se den her!

Og sist men slettes ikke minst – den vakreste korallvasen vi har sett. Den kan du kjøpe her!

Her hos oss er det så mye fint å velge i om dagen og vi kjenner at vi bare vil oppdatere alt vi har i huset, som seg hør og bør når sommeren er i anmarsj! Hurra!  Husk at vi både har butikk på Nerstranda og på nett: www.woroom.no 🙂

 

 

Share: