At vi har en svakhet for kaffe her hos Woroom er ingen hemmelighet og denne kaffemaskinen er virkelig en drøm for alle oss kaffe-elskere! Ikke bare har Sjöstrand, som produserer disse, et stort fokus på miljø og bærekraft – de har også truffet så himla bra med designet. Den er både nett, elegant og røff på samme tid! Ut juni får du denne på KAMPANJE hos oss med hele 30% avslag og du har derfor en gylden mulighet til å få denne til knallpris akkurat nå!

KJØP KAFFEMASKIN HER! 

Vi har også fått påfyll av de flotte Surface-glassene fra Serax som kan brukes både til varm og kald drikke. Vi digger alt som har flere bruksområder og disse er fast innslag både rundt middagsbordet og til morgenkaffen.

KJØP GLASSENE HER!

Disse små søte vasene er så fin til de små markblomstene du plukker med deg inn fra hagen. Har du ikke grønne fingre kan du alltids jukse litt – vi har et stort utvalg av de vakre og naturtro silkeblomstene fra Mr. Plant.

Se alle våre vaser her!

Den blå veggen er fra Stone-serien til Detale CPH i fargen Royal Velvet. Stone-serien er en sement-basert, innfarget sparkelmasse med en spesiell overflatebehandling som gir et utrolig rått og lekkert uttrykk. Med Stone får du en meget slitesterk overflate og den kan brukes både på gulv, møbler, bordplater og vegger som er ekstra utsatt for slitasje – altså perfekt over kjøkkenbenken. Ønsker du den på stueveggen holder det fint å bruke den litt mattere versjonen som heter KC14 og kommer i et ennå bredere utvalg av farger. Ta kontakt med oss om du ønsker å bestille så hjelper vi deg å finne riktig farge og produkt.

Kaffemaskin | Vince Mug | Knaggrekke | Artisjokk Skål | Aperetivo Fat | Ball Vase | Iki Doll Vase | Kjøkkenhåndkle Raw

Ha en fin dag💛

/Ronja & resten av Woroom jentene

Share: