Vi har lenge ventet på å få Covent serien fra New Works inn i nettbutikken – nå er ventetiden endelig over.

Covent-stolen er inspirert av geometrien i Mondrians linjearbeider og har en stram ramme som rammer inn et assymetrisk og sterkt uttrykk. Stolens komfort og enkle design gir en varm velkomst – enten til en kveld rundt middagsbordet eller til å hygge seg med en god bok. Stolen kombinerer moderne formspråk med tradisjonelt håndverk og er et designobjekt som på grunn av sin stramme ramme nesten flyter over bakken. Den kommer i tillegg i et bredt utvalg farger og skinn – noe for enhver smak her altså!

Se mer her!

Et av møblene vi gledet oss aller mest til å ta inn i nettbutikken var sofaen. Denne kommer i både 2 og 3 seter – og det beste? Den kommer i Karakorum stoffet, mykt nesten saueskinns lignende stoff, fantastisk!

Den myke toppen av Covent-stolen har blitt strukket helt ned til bakken og den stramme rammen er erstattet med en oppolstret base og et generøst lag med sittepute. En nydelig sofa, et resultat av utmerket håndverk fra start til slutt. Denne sofaen er et fantastisk tilskudd i stua, en komfortabel sitteplass og et smykke til rommet.

Se målene og mer info her!

Simpelthen fantastisk design! Tenker du; superfin sofa, men jeg trenger egentlig ikke en ny sofa, jeg trenger derimot en ny loungestol? Da har vi den rette stolen for deg!

Loungestolen er like fin alene i et hjørnet, som en del av sofagruppen eller i gangen. Miks og match med farger og ulike teksturer – kun fantasien som setter begrensninger her! Trykk her for å komme til stolen i nettbutikken!

 

Share: