Tenk at man kan bli så lykkelig av en liten boks i rustikk treverk, noen tekstillapper og en skjellskje! Har tatt litt nye bilder til nettbutikken i dag av blant annet disse produktene og jo mer jeg holder på med produktene jo gladere blir jeg i de. Fikk nesten (men bare nesten!! og barna som bakte krydderkake i bakgrunnen får litt av skylden) litt julestemning. Denne boksen er perfekt til oppbevaring av små skatter og eller smårusk du ikke vet hvor du skal gjøre av.

Er så glad i mixen av ulike teksturer og denne skjellskjeen er virkelig perfekt i både form og farge.

Den håndsmidde lysestaken fra Madam Stoltz er både vakker og enkel – noe som gjør det lett å plassere den inn i interiøret slik at den passer i ulike stiler. Ware-lampen fra New Works som du ser i bakgrunnen finner du her! Den er nok det nye, store innenfor belysningsverden, og med god grunn – den er så utrolig fin og særegen i stilen og skaper en helt magisk atmosfære når den er neddimmet.

Tekstiler i lin og ull slår aldri feil! Den lille tekstilbiten heter Wooly og tilhører den splitternye Connect-sofaen fra Muuto som har flyttet inn her #hjemmehosworoom – flere bilder på det kommer! Så glad i disse naturtonene – perfekt nå på høsten.

Vi har også fått etterlengtet påfyll av skåler, fat og tresleiver fra HKliving – blandt annet denne Kyoto-skålen på bildet. Sjekk ut alt fra HKliving her!

Boks i resirkulert tre | Skjellskje | Ware-Lamp | Kyoto-skål | Håndsmidd Lysestake 

Ta turen innom nettbutikken og let frem alle dine favoritter da vel – www.woroom.no

/Ronja

Share: