Ware Lamp er designet av den Kanadiske designduoen MSDS Studio for det danske merket New Works i 2019 ~ med andre ord en brennheit nyhet! Lampen har allerede rukket å bli en stor favoritt på Woroom – Milk White er crisp og ren i uttrykket, mens Mole Grey  gir en magisk, lun høststemning. Ikke så lett og velge seg en favoritt da altså – noen (les undertegnede) klarte ikke å velge og endte opp med én i hver farge..

Selve lyskilden er skjult bak det som gir assosiasjoner til 2 skjell som klamrer seg sammen og det myke lyset flommer ut inne i det største «skjellet». Dette skaper en herlig dybdefølelse og setter prikken over i’en på designet. Delene er festet sammen med magnet så når du skal skifte pære drar du rett og slett bare bitene fra hverandre – Spennende!

Lampen har et utrolig fint stemningslys og er perfekt i en mørk krok eller i vinduskarmen.

Hvilken farge velger du?

/Ronja

Share: