I den bransjen vi er i så tenker vi jo på jula allerede fra juni måned – vi må nemlig være tidlig ute å bestille inn julevarer da dette er produkter som ofte blir utsolgt allerede på sommeren hos leverandørene våre. Så faktum er det at det allerede har kommet en hel del julevarer i butikken, men slapp av – alt ligger fortsatt godt nedpakket i eskene sine på lageret. MEN – disse nydelige papirstjernene fra Watt & Veke kunne vi rett og slett ikke dy oss med! De er jo faktisk like fin året rundt og er ikke utpreget jul på noen måte (er du ikke enig?) – så nå finner du altså noen varianter av årets papirstjerner i nettbutikken. Etterspørselen rundt akkurat disse papirstjernene er enorm, så vil du sikre deg eller flere av disse må du rett og slett sette kloa i de allerede i dag. Sist gang vi la ut Snøblomma var den borte på bare noen få timer! Også kan du jo helt selv bestemme om du vil henge den opp allerede nå eller vente til det nærmer seg LITT mer jul😉 Link direkte til produktene finner du på de nederste bildene.

Som du ser på bildene til Watt & Veke så er papirsjernene like fin hengende på veggen, i vinduet eller plassert på en hylle som en del av et stilleben. Så utrolig vakkert at vi nesten svimer av!

Om ikke dette er høststemning så vet ikke vi..

Papirstjerne Eldig 52cm

Papirsjerne Oslo 60cm

Papirstjerne Snøblomma 44cm | Papirstjerne Snøblomma 68cm

Alle bilder: Watt & Veke

Husk at du også kan kjøpe med lyspære og ledning til disse om du vil ha lys i de – alt spesialtilpasset papirstjerner.

Her er det med andre ord bare å klikke seg inn i nettbutikken og skaffe seg livets fineste papirsjerner. Vi vil helst ha de hengende oppe året rundt – og det kan man jo om man vil!

/Ronja

Share: